Najnowszy punkt Consonni na mapie Krakowa. Tre Storie. Pastry * Deli * Coffee. To nic innego jak luksusowe delikatesy z produktami marki Consonni od pieczywa, poprzez ciasteczka, ciasta, torty, bezy, desery do świeżo wypalanej kawy Cavallo. To także delikatesowe, specjalnie wyselekcjonowane produkty sprowadzane z najdalszych zakątków świata. Dobre kanapki, włoskie…

Kolejne wyjątkowe miejsce gdzie można zakupić pełną gamę produktów Consonni. Nowoczesne stoisko na poziomie 2 galerii handlowej Arkadia Warszawa. Ciasta, torty, pieczywo, dobra kawa. Kilka stolików dla złapania oddechu podczas gonitwy zakupowej. W imieniu Partnera zapraszamy!

Centrum miasta, ul. Marszałkowska 8, pyszne produkty Consonni a do tego galeria obrazów właścicielki i nie tylko. Dobre kanapki, kawa - w sam raz na poranny rozruch, ciasta i torty Consonni. A w upał lody. Drodzy Klienci - polecamy to miejsce. Pozycja obowiązkowa w Warszawie!  W sobotę 18.03.2017 godz. 19.00 WIELKIE…

Poznaj produkty Consonni

Codziennie niecodzienne smaki

Oferta weselna CONSONNI to całościowa słodka oprawa Państwa przyjęcia.  Torty śmietanowe, kremowe, torty w marcepanie, ciasta, ciasteczka, słodkie stoły, prezenty dla gości, chlebki z dekoracją weselną... Możemy zorganizować słodkości kompleksowo wraz z usługą podania tortu podczas wesela.  Nasza oferta zaczyna się od pomocy w wyborze tortu, doradztwa w zakresie ilości ciast po organizację pater, transport łącznie z całą dekoracją i ubraniem słodkiego stołu weselnego. Realizujemy marzenia nietypowe, doradzamy, słuchamy i wspólnie z Państwem wybieramy najlepszy wariant.
catering@consonni.pl tel. 660 505 416
produkcja@consonni.pl tel. 692 432 853
 

Folwark Kamyk powstał w 2012 roku jako kontynuacja myśli i konsekwencja założeń mówiących o bezkompromisowej jakości, tradycji, zachowaniu powolnej natury procesu wytworzenia. Folwark Kamyk powstał, aby propagować zdrowe, tradycyjne jedzenie w towarzystwie rodziny i przyjaciół, wszystko zgodnie z ideą Slow Food, której członkiem jest CONSONNI.
Na terenie tradycyjnego, wiejskiego skansenu powstały chaty tematyczne, w których odwiedzający mogą uczestniczyć w przygotowywaniu posiłku oraz zjeść pieczone mięsiwa, wędzonki, podpłomyki itd.. 

"Ponad 100 lat tradycji, rodowód z włoskiej Lombardii, tradycyjne receptury. I odwaga, która kazała Zdzisławowi Bartelakowi w wieku 39 lat porzucić dyrektorski garnitur na rzecz piekarskiego fartucha. Dziś jego firma nazywana jest cukeirniczym porsche, a jej właściciela napędza to samo, co przed 25 latami - przekonanie, że sukces to zadowolenie ludzi..."

Wywiad Magazyn Slow Life
"CONSONNI - cukiernicze porsche"