Nowość

Baba maślana z pistacjami 650 g

Numer:

Duża, wyrośnięta baba drożdżowa z czekoladą zrobiona ręcznie w powolnym procesie trwającym ponad 70 godzin. Wyrosła na pszennym zakwasie od "drożdży matki". Ciasto wytworzone w 100 % według tradycyjnych receptur, nie potrzebuje żadnych konserwantów aby zachować swoją świeżość przez długi czas. Naturalne drożdże w procesie fermentacji wytwarzają czysty alkohol, który staje się organicznym, naturalnym konserwantem. Baba z pistacjami i białą czekoladą. 

 Panettone / baby

Panettone to tradycyjne, włoskie ciasto drożdżowe z bakaliami, które do dziś jest wizytówką firmy.

Bardzo puszysta, miękka, pachnąca baba drożdżowa z bakaliami: z rodzynkami, skórką pomarańczową i skórką cytrynową. Na bazie drożdży naturalnych, wytworzona w 100 % według tradycyjnych receptur, nie potrzebuje żadnych konserwantów aby zachować swoją świeżość przez długi czas. Naturalne drożdże w procesie fermentacji wytwarzają czysty alkohol, który staje się organicznym, naturalnym konserwantem.

Koszty wysyłki
Kurier DPD

Przelew online (Przelewy 24 15 zł
Przelew tradycyjny 15 zł
Płatność przy odbiorze 18 zł

kierowca CONSONNI - Częstochowa

śląsk 18 zł

Odbiór osobisty z cukierni

Przelew online (Przelewy 24 0 zł
Przelew tradycyjny 0 zł
Płatność przy odbiorze 0 zł

  • UWAGA!
    Ze względu na dbałość o jakość produktów dostarczanych naszym Klientom, w sklepie internetowym Consonni sprzedajemy tylko te produkty z oferty Consonni, których transport jest możliwy bez straty na jakości i smaku. Produkty wymagające chłodni: takie jak torty, ciasta, torciki i lody dowozi nasz kierowca do miast: Kraków, Warszawa, Łódź, Wrocław, Katowice oraz obszar Śląska - będą do odbioru w naszych lokalach firmowych.
  • Zamówienia na torty, ciasta, torciki należy składać w 3 dniowym wyprzedzeniem.
    Zamówienia do miast innych niż Częstochowa / Kamyk będzie możliwe od odbioru jedynie w dni: wtorek, czwartek i sobota. Zamówienia indywidualnie można dodatkowo konsultować pod numerem telefonu 660 505 416

Zobacz również

Nasze publikacje